Skip to content

Archive:

Mega Hair

Mega Hair – мислења, цена, коментари, официјалниот сајт

Mega Hair прегледи негативен речиси не е важно, бидејќи тоа е навистина моќна алатка за зајакнување на косата. На третман запира активни “velosaped”. Покрај тоа, на додаток ја подобрува состојбата на косата, елиминирање на Крутост, сувост и секција. Како резултат на тоа, изгледот на косата добро негувани, обемна и добра. Модерни спреј од губење на […]