Skip to content

Archive:

Diabetin

Diabetin чај – мислења, цена, коментари, официјалниот сајт

Diabetin (собирање) е единствен сет на билки кои имаат лековити својства. Составот на оваа збирка е избалансиран, има доста голем ефект врз човечкото тело. Од античките времиња, монасите биле ангажирани во одгледување и собирање на лековити растенија, ги направи во различни инфузии и да ги користат за лекување на заболувања. Diabetin вклучува билки, кои помагаат […]