Таг жени

живот / од Биљана Јовановска -

Какви бакнежи сакаат мажите, а какви жените?

Техниката за бакнување навистина треба да ја совлада секој, бидејќи со нејзина помош, можеме да правиме вистинско чудо. Бакнувањето е сјаен дел од нашето секојдневие, најмногу поради тоа што никогаш…

живот / од Биљана Јовановска -

Кога и со какви мажи жените сакаат најмногу секс?

Жените се робови на сопствените хормони повеќе отколку што самите се свесни. Истражувањата на канадски научници за женската плодност откриле дека жените за време на овулација, особено оние кои се…