Таг здравје

здравје / од Биљана Јовановска -

Пробајте го овој моќен напиток кој ќе ви донесе рамен стомак за само 7 дена

Сите кои барем еднаш се обиделе, знаат колкав напор е потребен за да добиете тело како од соништата. Често се случува секојдневната рутина во нашите животи да направи добрите навики…

живот / од Биљана Јовановска -

Ова семејство година дена не јаделе шеќер: Погледнете што им се случило…

“Некогаш бев здрава, или барем така мислев. Имав доволно енергија за да го избуткам некако денот. Секако, со конзумација на енергетски пијалоци со кои не бомбардираат во ТВ рекламите”, вака…

живот / од Биљана Јовановска -

Ова се најголемите непријатели на вашиот пенис

Болната тема на сите мажи, кои се најголемите непријатели на вашиот пенис? Порно филмовите Претераното гледање на порно филмови може да предизвика психолошки проблеми што на крај резултираат со еректилна…

живот / од Биљана Јовановска -

Дали користењето на јавни тоалети влијае лошо врз нашето здравје?

Прво што ни проаѓа низ глава кога влегуваме во јавен тоалет се најопасните болести по нашето здравје и дали тоалетот кој моментално го користиме е чист. Кога користиме јавни тоалети…

здравје / од Биљана Јовановска -

Колку се всушност опасни инсектите во храната?

Луѓето по природа се многу гадливи суштества. Ваквата реакција е поради еволутивни причини, бидејќи гадењето ни помага да се заштитиме од одредени болести, но поради некои работи правиме навистина големи…