Таг секс

живот / од Биљана Јовановска -

2 тајни на големите секс мајстори! Максимално задоволство во кревет!

Доколку сакате да бидете вистински љубовник во кревет и на вашата партнерка да и овозможите максимално задоволство понекогаш треба да бидете отворени, искрени и максимално опуштени. Прочитајте 2 совети кои…

живот / од Биљана Јовановска -

3 видови кондоми за најдобар секс

Непосакуваната бременост може да се спречи на разни начини, но луѓето најчесто одбираат тоа да бидат кондомите. Погледнете ги најдобрите кондоми кои нудат најдобра акција во кревет. Екстра сигурни Првиот…

живот / од Биљана Јовановска -

Кој секс дава најголемо задоволство?

Едно британско истражување тврди дека жените доживуваат најголемо задоволство во кревет доколку е мажот гласен, односно дека вокалното изразување и чувствата се поврзани со задоволството. Мажите уживаат ако партнерката е…

вести / од Биљана Јовановска -

Украинките протестираат: Не сакаат да спијат со Руси!

Тактиката датира уште од Античка Грција, каде што незадоволните жени не спиеле со своите мажи се додека не добијат нешто што го сакаат, сега ова го користат и незадоволните Украинки….

размисли / од Биљана Јовановска -

3 едноставни совети како подолго да издржите во кревет

Доколку не користите лекови за поголема издржливост во кревет, користете некоја од овие техники, научниците сметаат дека ова се најкорисните совети за време на оваа “акција”. Стоп-Старт Во текот на…