Таг реклама

креативно / од Биљана Јовановска -

Добиле илјадници негативни коментари, еве што направиле со нив!

Фирмата Honey Miad во почетокот на минатиот месец ја емитуваше рекламата “This is Wholesome”, поради која добија илјадници негативни коментари. Во рекламата можеа да се видат секакви видови на семејства,…

видео/аудио / од Биљана Јовановска -

"Водете љубов – не војна" Видео која ќе ви го стопли срцето!

Видео кое изненадувачки го менува својот курси се фокусира на љубовта и зближувањето на сите луѓе во светот. Рекламата е во траење од 60 секунди под назив “Љубов” и прикажува…

свет / од Биљана Јовановска -

Колку заработува турскиот Бали Бег за 16 часа?

Турскиот актер познат како Бали Бег својата популарност ја стекна со серијата Величенствениот Султан Сулејман, а набргу неговата популарност му донесе и огромно богатство. Пред некое време тој снимаше реклама…

интернет / од Биљана Јовановска -

Зошто да го изберете интернетот за маркетинг и огласување?

Живееме во време на интернет и живот со забрзан тек. Се се врти помеѓу компјутерите, интернетот и технологијата, но зошто токму нив да ги избереме за извршување на некои деловни…

видео/аудио / од Биљана Јовановска -

Реклама што ја разбесне јавноста: "Мерцедес" го гази младиот Адолф Хитлер

Лажната реклама во која младиот Адолф Хитлер е убиен од страна на новиот автомобил на Мерцедес не наиде на воодушевување од страна на германскиот производител. Филмот е направен од страна…