Таг работи

дом и семејство / од Биљана Јовановска -

Работи кои никогаш не смеете да и ги кажете на трудница

Трудниците и онака имаат променливо расположение поради хормоните, уште само фали да и кажете нешто погрешно. Листа на работи кои никако не смеете да и ги кажете на трудница. Дали…

живот / од Биљана Јовановска -

5 работи кои најверојатно не ги знаете за шампонот кој го користите…

Постојат голем број теории, митови и совети за одржувањето на убава коса, а овие неколку сигурно ќе ви помогнат во тоа. 1. Косата ќе ви биде многу поздрава доколку масирате…

живот / од Биљана Јовановска -

Бескорисни информации кои треба да ги знаеме!

Бескорисни информации, кои веројатно не сте ги знаеле… Американско истражување покажа дека 60% од луѓето кои заработуваат повеќе од 36.000 евра на годишно ниво ја поставуваат тоалет хартијата на држач…

инфо / од Биљана Јовановска -

5 работи кои можат да го "збришат" животот на земјата

Секој ден можеме да прочитаме дека се ближи крајот, но дали опасноста ни доаѓа токму од таму? Вистинската закана е овде на земјата, секојдневно се исцрпуваат природните ресурси, се загадува…

инфо / од Биљана Јовановска -

Погледнете за што се можете да ја употребите пената за бричење

Освен во козметички цели, пената за бричење можете да ја искористите и за некои други работи. Иако по текстура не делува како средство со кое можете да решите некој друг…