Таг Нов

интернет / од Биљана Јовановска -

Инстаграм со нов апдејт, погледнете како изгледа

Инстаграм, глобалниот тренд кој секојдневно го размрдува светот, социјалната мрежа која е хит во последно време. Се повеќе се зборува за Инстаграм, а веруваме и дека така ќе остане понатаму….