Таг љубов

живот / од Биљана Јовановска -

Работи, кои мажите не ги разбираат, а се поврзани со женските сигнали!

Машкиот и женскиот мозок функционираат по сосема различни принципи. Жените често даваат знаци кои мажите по некоја логика треба веднаш да ги препознаат, но не е секогаш тоа така. 5…

живот / од Биљана Јовановска -

ТАКВА БЕШЕ ТАА ПРИЈАТЕЛЕ,ЗА СИТЕ ТУКА…ЗА НЕА НИКОЈ….

Автор: Девојката од челик. Таква беше таа пријателе, за сите тука…за неа никој… Таа беше идол на невремето.Бегаше од секоја можна среќа…слушајќи ги сите предизвици на животот…Среќата и беше пред…

креативно / од Биљана Јовановска -

Добиле илјадници негативни коментари, еве што направиле со нив!

Фирмата Honey Miad во почетокот на минатиот месец ја емитуваше рекламата “This is Wholesome”, поради која добија илјадници негативни коментари. Во рекламата можеа да се видат секакви видови на семејства,…

живот / од Биљана Јовановска -

Ова се најчестите причини за развод

Распадот на бракот не се случува преку ноќ. Воглавно се работи за бавна акумулација на незадоволство, преполна со емотивни нагазни мини, кои евентуално експлодираат во развод. Меѓутоа, донесување на одлука…

живот / од Биљана Јовановска -

Докажано: Љубовта е дрога!

Научниците докажаа дека љубовта врз организмот делува исто како наркотични супстанци. Психолози од Универзитетот од Чикаго докажаа дека силното чувство на љубов не прави толку еуфорични што нашата состојба може…

астрологија / од Биљана Јовановска -

Што бара секој хороскопски знак во љубовта?

Љубовен хороскоп… Овен Овенот сака љубовник, партнери кои се отворени и директни, а не сакаат да чекаат. Нетрпеливоста и недостатокот на спонтаност може во потполност да има ја уништи врската….