Таг хороскоп

астрологија / од Биљана Јовановска -

Што бара секој хороскопски знак во љубовта?

Љубовен хороскоп… Овен Овенот сака љубовник, партнери кои се отворени и директни, а не сакаат да чекаат. Нетрпеливоста и недостатокот на спонтаност може во потполност да има ја уништи врската….