Таг фотографија

инфо / од Биљана Јовановска -

Вака изгледаат громовите видени од вселената

Дали некогаш сте се запрашале како изгледаат громовите од вселената? Благодарение на Наса добивме прилично импресивен одговор. Наса неодамна објави две неверојатни фотографии направени од Меѓународната вселенска станица. Првата фотографија…

живот / од Биљана Јовановска -

Фотографијата од доење која предизвика бес на интернет

Оваа фотографија предизвика бес на интернет, бидејќи практично не ги задоволувала естетските критериуми, односно критериумите на општеството навикнато на Фотошоп. Поглендете ја фотографијата која корисниците на Фејсбук сметаат дека никој…

инфо / од Биљана Јовановска -

На оваа плажа секојдневно се случува нешто неверојатно, погледнете што…

Фотограф на Би-Би-Си направи неверојатна компилација фотографии со специјална камера која ја прикажа секојдневната борба на пингивините во обид да си ги заштитат своите положени јајца од страна на птиците…