Таг фото

вести / од Биљана Јовановска -

Во меѓувреме: Како ги чуваат децата во градинката Бели Мугри? (Вознемирувачко)

Текстот и фотографија се во целост превземени од Он.нет.мк Го носиш 9 месеци, го чуваш, му се тресеш, се ти е на светот, му посакуваш се најдобро и решаваш да…