Таг филм

креативно / од Биљана Јовановска -

Еве како изгледа шумата во која е сниман филмот “Господар на прстените”

Да, навистина постои, сместена е во Англија и е навистина популарна туристичка атракција. Овој регион содржи необични формации на карпи, тајни премини и прераснати стебле како и многу збунувачки стази…

филмови / од Биљана Јовановска -

Како денес изгледаат близначките од прочуениот хорор филм "The Shining"?

Пред 34 години близначките Лиза и Луиз Бернс се појавија во улога на духови во прочуениот филм на Стенли Кубрик, како изгледаат денес ни овозможи да видиме твитерџијата @kubrick_fan кој…

видео/аудио / од Биљана Јовановска -

Проекција на филм – 103: Љубовно Писмо До Алтернативната Култура

На 12 април, утре, во НУЦК Трајко Прокопиев во Куманово во 20:00 часот ке се одржи проекција на документарниот филм “Љубовното писмо до алтернативната култура”. Љубовно Писмо До Алтернативната Култура…