Таг факти

живот / од Биљана Јовановска -

Би било штета доколку се уште не ги знаете овие работи за сексот

Само затоа што сте ги надминале досадните места за секс, не значи дека сте го прошириле својот сексуален репертоар и дека немате уште многу да научите за сексот. 1. Многу…

живот / од Биљана Јовановска -

Ова е вистината за гладијаторите и нивните борби која малкумина ја знаат

Римските гладијатори биле луѓе кои живееле многу поинаков живот од оној кој е прикажуван во многу филмови… Гладијаторите во голем дел од борбите преживувале, дури и кога ќе изгубат, за…

живот / од Биљана Јовановска -

20 интересни факти кои ќе ве изненадат – Прочитајте!

Интересни факти кои ќе сакате да ги прочитате… По наредба на началникит во полицијата во Тајланд, сите полицајци кои лошо се однесуваат мора да носат розови траки со срценца на…

sci-fi / иднина / од Биљана Јовановска -

20 интересни факти за Меѓународната вселенска станица

Факти кои ќе ве импресионираат. Меѓународната вселенска станица е најскапиот објект некогаш изграден. Развојот, монтажата и трошоците за работа која траела повеќе од 10 години чинеле околу 100 милијарди евра….

интернет / од Биљана Јовановска -

Занимливости за Твитер кои не сте ги знаеле

Без оглед на тоа дали редовно твитате или не, овие занимливости дефинитивно се интересни за читање. Поради еден лажен твит минатата година, во Америка биле продадени акции во вредност од…