Категорија дневна разонода

видео/аудио / од Биљана Јовановска -

Младата девојка си ужива на душекот на одмор на море… Што може да тргне наопаку?

Како што рекол Марфи: „Ако има два или повеќе начини да се направи нешто и еден од тие начини може да резултира со катастрофа, тогаш некој сигурно ќе го направи.“

дневна разонода / од Биљана Јовановска -

ФОТО: Се прошета во минич среде Саудиска Арабија – еве што се случи потоа

Една девојка ја привела полицијата откако во минич прошетала во Саудиска Арабија. На Интернет беше објавена снимка на која се гледа како таа шета со летна блуза по прерамки и…

видео/аудио / од Биљана Јовановска -

Осум мртви туристи – со одење на оваа плажа ризикувате живот

За преубавиот, а судејќи по се останато и навистина опасниот остров Кох Тао во Тајланд пишувано е многу, а најнова негова жртва е Елис Деламан, 30-годишна девојка од Белгија, која…

видео/аудио / од Биљана Јовановска -

Ѝ ја отсекле главата на змијата мислејќи дека е мртва, а потоа почнал пеколот

Корисниците на друштвените мрежи ги шокирало бизарно видео на кое се гледа отсечена глава од змија. Тоа не би било ништо чудно ако главата и понатаму не се мрдала, а…

видео/аудио / од Биљана Јовановска -

Оро се вие, ечи „Што имала к’смет Стамена“: Играорци покажаа како се прави пауза за време на патување (Хит Видео)

Група играорци за време на своето патување направиле пауза на оригинален начин на една бензинска пумпа. Нивното Оро на македонската народна песна „Што имала к’смет Стамена„ со воодушевување беше проследено…