Категорија хумор

видео/аудио / од Биљана Јовановска -

ЕМИН БРАЧЕД ИЛИ ЗОРАН ШАПУРИЌ, ПРАШАЊЕТО Е СЕГА: Што сакаше да каже Шапуриќ не можат да дешифрираат ниту криптографи од УНЕСКО!

Кога не би било трагично, со сигурност би било комично да се читаат статусите на министерот без ресор Шапуриќ, кој денес отиде да ја посети депонијата во Струга од каде…

хумор / од Биљана Јовановска -

ФОТО: Урнебес на свадба, погледнете што им се случи на трубачите – сите престанаа со играње за да снимаат

Дека свадба не може да пројде без трубачи во регионот е добро познато, но овие трубачи станаа вистински хит, а јасно е и зошто. На една свадба во Белград трубачите…