Автор Биљана Јовановска

Биљана Јовановска

Автор на think24.mk. Дипломиран педагог на педагошки факултет „Св. Климент Охридски“.

авто-мото / од Биљана Јовановска -

Се продава автомобил кој во своите 11 години никогаш не бил ни перен ни чистен (4 фото)

Сопственикот го користел автомобилот за одење на работа и на риба, а кога го прашале зошто ниту еднаш не го исчистил, тој едноставно одговорил „И да го исчистам, јас пак…

авто-мото / од Биљана Јовановска -

Тојота САД најдоа Тојота Такома од 2000 год., која поминала 1 милион и 600.000 километри. Она што го направија заслужува секаква почит

Каросеријата на автомобилот е прилично оштетена, но според сопственикот, машината е коска и ќе тера уште многу километри. Во текот на годините стариот пикап речиси и немал дефекти. Единствено нешто…