(ВИДЕО) Како Груевски тврдеше дека акцијата во „Диво Насеље“ била „одлична проценка“

од Биљана Јовановска 0

nikola-gruevski-sitel1

Новата емисија „Код“ на Снежана Лупевска откри детали за тоа како била организирана акцијата од страна на МВР во „Диво Насеље“ и како поради лоша проценка 12 специјалци биле пратени директно во заседа од 42 терористи.

Во видеото објавено на страницата „Сеир“ со споредување на тогашното интервју на поранешниот премиер и со фактите изнесени во емисијата „Код“ е и изјавата на Груевски дека акцијата била „одлична проценка“. Во акцијата загинаа 8 припадници на специјалните единици.

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!