Видео: Четиричлено семејство живее во 22. квадрати – внатре е рај

од Биљана Јовановска 0

132107screenshot-1lsvgtyuijhgrtd

Во денешно време луѓето сакаат големи станови и куќи, но има семејства кои знаат да направат мал, удобен и функционален рај и од малите куќи и станови.

Четиричлено семејство живее во 22. квадрати. Парот мислел дека кога ќе има деца ќе се преселат во поголема куќа, но потоа се премислиле, а еве и зошто.

 

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!