НАМЕСТО УРБАНА НАСЕЛБА, АЕРОДРОМ СЕ ПРЕТВОРА ВО КВАНТАШКИ: Дојде живот и на Аеродром му се случи кванташки!

од Биљана Јовановска 0

aerodrom-1-640x480-1-768x576

Диви пазарџии среде улици, тротоари и паркови, ова е сликата која денеска може да се види во општина Аеродром.

И од фан страната „Аеродром во моето срце“ реагираа:

loading…

-Дојде живот и на Аеродром му се случи кванташки, пишува на Фејсбук страната „Аеродром во моето срце“.

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!