ИЗЕДЕТЕ 5 ОРЕВИ И ПОЧЕКАЈТЕ 4 ЧАСА. ОНА ШТО ЌЕ ВИ СЕ СЛУЧИ Е ИЗНЕНАДУВАЧКО!

од Биљана Јовановска 0

orevi-pixa

Јаткастите плодови и оревите се изненадувчка суперхрана.

Не само што се полни со корисни хранливи материи, вклучувајќи и полинезаситени масти, феноли, витамини и антиоксиданси, тие исто така можат да имаат изненадувачко влијание на целокупното здравје.

Со само 5 ореви во секојдневната прехрана, можете да бидете сигурни дека ќе добиете изненадувачки здравствени предности.

Имено, ја намалуваат големината на струкот и шансите за развој на срцеви заболувања, го поддржуваат здравјето на мозокот, го намалуваат холестеролот, го зголемуваат бројот на сперма кај мажите, го намалуваат ризикот од дијабетес, имаат дејство за первенција од рак, го зајакнуваат и здравјето на косата, кожата и ноктите…

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!