Синан Сакиќ сместен во болница во Тузла

од Биљана Јовановска 0

sinan-sakic

Спрскиот фолк пејач Синан Сакиќ, веќе подолго време има здравствени проблеми и се наоѓа во болница во Тузла, што за некој беше причина да пласира информација во јавноста дека пејачот се бори за живот, што ги вознемири членовите на неговото семејство и пријателите.

Сепак неговата состојба е стабилна и за него се грижат искусни доктори

-Во изминатиов период, имаше доата настапи, што многу го исцрпија. Често се случува навечер да не спие, не јаде редовно и да испие некоја чаша повеќе и сите знаеме коако тоа влијае на организмот.Добро е што неколку работи откривме на време и сега може да ги третираме. Ов ќе му биде „школо за понатаму„ зошто и претходно имаше проблеми со срцето и притисокот- рекол лекарот кој се грижи за Синан

А дека здравствената состојба на Синан е стабилна сведоќи и фотофрафијата со неговиот лекар.

 

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!