Полицијата во Њујорк не можела ни да сонува дека ќе пронајде вакво нешто во подрумот на една куќа (видео)

од Биљана Јовановска 0

1280373podrumls

Полицијата во Њујорк не можела ниту да сонува што ќе пронајде во подрумот на една куќа.

Имено, во подрумот имало базен полн со ајкули, поточно седум живи и три мртви, морски кучиња во 15 метри долгиот базен.

Тие биле префрлени во аквариум на Лонг Ајленд.

Се уште се млади и по нивната должина претпоставуваме дека имаат до две или три години. Добро се задравствено, јадат добро и под постојана контрола се од страна на нашиот персонал – рекла Дарлин Пунтило, работничка во аквариумот.

Друштво за заштита на животни се сомневало и пријавило дека сопственикот на домот илегално затвора и држи диви животни, но нивните сомнежни се покажале како точни.

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!