ЗАСТРАШУВАЧКА МОЌ НА ПРИРОДАТА: Погледнете како УРАГАНОТ корне кров од зграда (ВИДЕО)

од Биљана Јовановска 0

irm-zgr

Ураганот Ирма со себе донесе масовно уништување на југот и централниот дел на Флорида, предизвикувајќи огромни штети.

Едно од застрашувачките видеа од уништувањето во неделата го прикажува моментот кога силен ветер како хартија корне кров од една зграда во Мајами.

Погледнете…

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!