Заев: Гигантите Facebook и Google влегуваат во Македонија

од Биљана Јовановска 0

20170912232433

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев во гостувањето на ТВ 24 со Младен Чадиковски откри дека се подготвува инвестиција на интернет гигантите Facebook и Google кои треба да дојдат во Македонија.

Премиерот посочи дека новата Влада ќе работи на задржување и привлекување на странски инвеститори, но со еднаков третман и на домашните компании.

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!