Седум години откако спасил лавица, истата ја пронашол во близина на река. Повторната средба ќе остави без текст…

од Биљана Јовановска 0

cv-lv

Тешко е да поверувате дека дивите животни можат да се сетат на некој кој им напаравил добро во животот, некој кој ги отхранил и водел грижа за нив или пак им го спасил животот.

Според некои сведоци, животните и после многу години се сеќаваат на тие личности.

Оваа лавица сретнала човек кој пред 7 години и го спасил животот, а нивната повторна средба ќе ве остави без текст…

Погледнете го видеото:

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!