Саша Богдановиќ -кандидат за градоначалник од СДСМ за општина Центар

од Биљана Јовановска 0

sasha-bogdanovic-600x320

Саша Богдановиќ ќе биде кандидат за градоначалник од СДСМ за општина Центар. По долга неизвесност дали СДСМ ќе го поддржи актуелниот градоначалник Андреј Жерновски, кој веќе ја објави својата независна кандидатура, лидерот на СДСМ, Зоран Заев, вечерва објави дека партијата решила да оди со свој кандидат, а Жерновски ќе биде дел од Владата, односно централната власт.

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!