По ураганот Ирма алигатори се движат по улиците (ВИДЕО)

од Биљана Јовановска 0

ul-alg

Властите на Флорида ги предупредиле граѓаните на присуство на голем број алигатори откако огромната бура удрила во американската држава.

Така во неколку градови снимен е голем алигатор кој ја преминува улица.

Погледнете го видеото…

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!