Мистериозно 15 метри долго суштество се појавило на плажа (ВИДЕО)

од Биљана Јовановска 0

kt-ogr

Остатоци од мистериозно суштество испливале на површина на една индонезиска плажа. Огромниот труп од 15-тина метри должина го открил 39-годишен локален жител.

Откако слушнале за тоа, жителите на островот се собрале на плажата Хулунг за лично да го видат огромното суштество за кое претпоставуваат дека е остаток од огромен кит.

Погледнете го видеото:

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!