ЕДИНСТВО ВО СДСМ ПРИЛЕП: Сите кои беа во трка за градоначалник застанаа зад кандидатурата на д-р Илија Јованоски!

од Биљана Јовановска 0

sdsmPrilep

Единство во СДСМ Прилеп!

Жаре, Боро, Сашо и Гоце Тумано, застанаа позади кандидатот за градоначалник, д-р Илија Јовановски!!!

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!