Трик кој сигурно не го знаете! Еве како батеријата на Вашиот лаптоп да работи како нова!

од Биљана Јовановска 0

1

Што е потребно да направите за да работи повторно слабата батерија на Вашиот лаптоп? Многу е лесно – Еве што треба да направите:

1.Поставете ја батеријата во затворена пластична кеса.

1
2.Ставете ја во замрзнувач за околу 12 часа.

23. Извадете ја батеријата од замрзнувачот и нека постигне собна температура, а потоа избришете ја со чиста крпа.

34.Поставете ја во лаптоп.

45. Оставете ја батеријата во лаптопот додека да испразни целосно. Повторете ја ова постапка 3-4 пати, а Вашата слаба батерија, повторно ќе работи како нова.

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!