(ВИДЕО) ШУПЦИ ЕДНИ, ЈА УНИШТИЈА ДРЖАВАТА, СРАМНО ПАДНАА ОД ВЛАСТ ОТКАКО ПРОЛИЈАА КРВ, СЕГА ПРАВАТ ДОКУМЕНТАРЦИ ЗА ТОА КОЛКУ БИЛЕ ЈАКИ?!

од Биљана Јовановска 0

Screenshot_3-1

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!