(ВИДЕО) Министерот за транспарентност и отчетност, Поповски : НИКОЈ ВЕЌЕ НЕМА ДА ГИ ТЕПА НОВИНАРИТЕ, НЕМА ДА ИМА ГОВОР НА ОМРАЗА ВО МЕДИУМИТЕ, медиумите ќе бидат контролирани од луѓе од новинарската и медиумска фела, луѓе експерти, независни и непартиски , медиумите ќе мора да бидат на највисоки светски стандарди!

од Биљана Јовановска 0

Screenshot_13-1

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!