(ВИДЕО) Министерот за информатичко општество, Дамјан Манчевски : Радиодифузната такса ќе се укине, МТВ ќе работи како европска телевизија а ќе се финансира од парите кои досега одеа за куртоните во куртон медиумите за црна пропаганда и перење мозок!

од Биљана Јовановска 0

Screenshot_14

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!