Специјалната обвинителка во страшна сообраќајка – почина легедната на македонското Собрание

од Биљана Јовановска 0

148329222165636-3

Со оглед на тоа дека зад нас оставаме изборна годна во која ги имавме најнеизвесните избори до сега, за очекување е најчитаната вест во 2016 да е поврзана со изборите.

Информацијата за официјалните податоци од ДИК, до сега на страниците на Press24 е прочитана над 53 илјади пати.

Втората најчитана вест минатата година се однесува на отворени огласи за работни места. Веста е прочитана повеќе од 44 илјади пати.

Веста за смртта на легендата на македонското Собрание, шанкерот Зоки беше прочитана скоро 43.000 пати од нашите читатели.

Потрагата по херојот кој спаси безброј живот на обиколницата во Скопје беше вест која нашите читатели ја „прлистаа“ над 38.000 пати.

Веста за сообраќајката на специјалната обвинителка Ленче Ристовска кога таа со џип излета пред Македонски Брод го заокружува нашиот ТОП5 за 2017 година. Оваа вест е прочитана 37.000 пати.

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!