Оро се вие, ечи „Што имала к’смет Стамена“: Играорци покажаа како се прави пауза за време на патување (Хит Видео)

од Биљана Јовановска 0

oro

Група играорци за време на своето патување направиле пауза на оригинален начин на една бензинска пумпа.

Нивното Оро на македонската народна песна „Што имала к’смет Стамена„ со воодушевување беше проследено и од останатите луѓе кои застанале на одмор на ова место, поради што видеото беше поставено и на социјалните мрежи и стана вистински хит на интернет.

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!