КУРВИ НА КВАДРАТ : ПРЕМИЕРЕ ЗОКИ ЕВЕ ГО БЕ ЈАНЕ ЧЕНТО ШТО ТЕ КЛОЦАШЕ ПО СТОМАК КАЈ СЕ ВЕСЕЛИ НА ПИВО ФЕСТ!

од Биљана Јовановска 0

20133464_10212202323147455_170573108_o-768x432

Јане Ченто, еден од организаторите и познат на јавноста како еден од водачите на патриотските здруженија кој го удирал лидерот на СДСМ Зоран Заев за кого е обезбедена видео снимка и направен е фото албум синоќа лумпувал на Пиво Фестот во Прилеп заедно со куртоните Бачев, Науновски и оној психо од историчар со бугарска регистрација или што ли да е Влахов Мицов.

Во обвинението стои дека Јане Ченто кој насилно влегол во Собранието подоцна во прес салата го туркал и го влечел лидерот на СДСМ Зоран Заев и физички го нападнал удирајки го со нога во пределот на стомакот.

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!