Обрнете внимание на време – ова се знаци кои ве предупредуваат дека ви фали магнезиум

од Биљана Јовановска 0

znakovi-magnezij-620x310

Магнезиумот е минерал важен за нашето здравје. За да имаме нормална концентрација во нашиот организам, потребно е да се храниме здраво.

Ова се некои од симптомите кои предупредуваат дека имате недостаток на магнезиум:

– помалку енергија, константен замор

– чести главоболки

– несоница

– неправилно чукање на срцето

– висок крвен притисок

– слаби коски

– нагли промени на расположението

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!