ВИДЕО: Како да пробиете нечија шифра Wi-fi и секогаш да имате бесплатен интернет

од Биљана Јовановска 0

free-wifi

Денес е просто незамисливо да се има мобилен телефон без пристап на интернет со оглед на тоа дека сите друштвени мрежи и омилени апликации бараат приклучок на сите мрежи.

Постои апликација на интернет која може да ја симнете и преку која ќе можете да пронајдете голем број интернет мреже, а и да го пробиете пасвордот.

Погледнете во видеото како изгледа:

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!