И на Милена не и е лесно

од Биљана Јовановска 0

48294fb

Водителите на утринските телевизии секогаш се соочуваат со предизвици и факт е дека не е лесно да водиш утринска програма, особено кога имаш вклучување во живо. Еве еден таков случај.