Како изреагира Македонија Пат на вториот снег (видео)

од Биљана Јовановска 0

makedonija-patt

Многумина ги критикуваат Македонија Пат дека не изреагираа добро на првиот снег кој падна оваа зима, како и на одмрзнувањето на улиците.

Овојпат тие не дозволија да бидат изненадени, па одма кога започна да паѓа и вториот снег, се пуштија во расчистување на истиот по пат на фрлање сол и песок. Нашата редакција дојде до ексклузивно видео од тој момент.