АНАСТАСИЈА СКРИШНО ГО СНИМАЛА БРАТОТ: Погледнете што направи Вељко

од Биљана Јовановска 0

ahmeti_21

Се уверивме дека Вељко Ражнатовиќ има талент за пеење кој го наследил од својата мајка, а сега се пофали со уште еден талент.

Синот на цеца со сестра му Анастасија, девојката Ана и своето друштво е на зимување на Копаоник. Младиот Ражнатовиќ во текот на денот скија, а навечер се весели, и редовно објавува фотографии и видео снимки.

Анастасија скришно го снимала брат и додека позирал во огртач …..

– Можам да бидам и глумец-се нашали Вељко откога свати дека сестра му го снима.