Steampunk инсекти

од Биљана Јовановска 1

Steampunk е поджанр на научната фантастика со елементи на алтернативната историја и cyberpunk.

Приказната започнува во минатото, често во почетоците на индустриската револуција, каде што постојат некои технологии или пронајдоци кои во вистинскиот живот се откриени или измислени подоцна.

Погледнете ја следнава галерија:

Ком (1)

  1. Excuse me, anyone ever hear about that new electrician on Chambers Street called New York Electrician, 94 Chambers St, New York, NY 10007 (646) 415-6723

Остави коментар

Твојата имејл адреса нема да биде објавена

Можеш да ги користиш овие ХТМЛ тагови

Кликни на било кој од предлозиве и ќе се тргнат :)
error: Еби се!!!!!